Merkurius-kirjakerho

Merkurius innostaa lukemaan!

Merkurius-kirjakerho houkuttelee kirjojen pariin ja sytyttää lukukipinän, joka säilyy halki koko elämän. Kerhon ajatuksena on tarjota parhaita kirjoja joka tarpeeseen ja tunnelmaan: kirjoja, jotka tyydyttävät tiedonjanon, antavat yllättäviä elämyksiä ja joiden parissa voi viettää hulvattoman hauskoja hetkiä.

Kerhopaketit sisältävät mm. parasta sarjakuvaa, mielenkiintoisia tietokirjoja, kiehtovia lukuromaaneja, ajankohtaisia dvd-leffoja ja hervotonta koululaishuumoria. Kerhopaketti esitellään aina etukäteen kerholaisten omassa lehdessä. Jäsenille on luvassa monia etuja, kuten alennuslipukkeita erilaisiin tapahtumiin, bonuspisteitä ja muita hyviä tarjouksia.

ViherPiha

Upeasti uudistunut ViherPiha on liimaselkäinen ja trendikäs. Lehdessä Suomen parhaat asiantuntijat neuvovat, kuinka kesäkukat, pensaat, puut ja kotikasvit saa kukkimaan. Taitavat pihaihmiset kertovat, kuinka he ovat rakentaneet unelmiensa puutarhan.

ViherPiha antaa iloa ja virkistystä sillekin, joka vasta haaveilee omasta pihasta. Kerrostalon asukkaat ilahtuvat parveke- ja viherkasvijutuista.

Urheilulehti

Urheilulehti on Suomen puhutuin urheilumedia, jonka suorapuheisesta tavasta käsitellä asioita ja lahjomattomista analyyseistä on tullut jo käsite.

Urheilulehti ei vain totea. Se ottaa kantaa, väittelee ja kyseenalaistaa. Hyökkää jos pitää hyökätä, puolustaa jos pitää puolustaa. Paljastaa jos on jotain paljastettavaa.

Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen paras autolehti. Uudet autot ovat Tuulilasin ydinaluetta, mutta lehdessä maistellaan myös moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja ja klassikoita.

Tuulilasi koeajaa, testaa ja vertailee vuoden aikana satoja eri uutuusmalleja. Pistämme järjestykseen myös kesä- ja talvirenkaat sekä käytetyt autot. Tuulilasissa käsitellään myös autoilun ympäristövaikutuksia, liikennettä ja veroasioita.

Jokainen Tuulilasi tarjoaa mieleenpainuvan elämyksen ja rutkasti rahanarvoista tietoa.

Soundi

Kun tähdet kiertävät maailmaa, Soundi on matkassa mukana.

Soundista löytää sekä vanhat legendat että tuoreimmat tähdet. Soundi arvioi levyt ja keikat. Se kiertää studiot ja festarit ja haastattelee kirkkaimmat tähdet
– unohtamatta tärkeää taustatyötä tekeviä muusikoita, tuottajia ja sovittajia. Soundi ottaa musiikin vakavasti, mutta on aina hauska, terävä ja värikäs.

Sen jokainen numero on tehty rakkaudesta musiikkiin.

Olivia

Olivia - on ihanaa olla nainen!

Olivialehden jutut käsittelevät muotia, meikkejä, ihmisiä, ilmiöitä ja kiinnostavia puheenaiheita eli kaikkea, mikä naiseuteen liittyy.

Olivia ihastuu seksikkäisiin alusvaatteisiin, auttaa löytämään oikean hiustyylin, shoppailee kanssasi tai syventyy pohtimaan naiseuden iloja ja suruja.

Meidän Talo

Meidän Talo on luotettava kumppani kaikille, jotka haluavat asua hyvin pientalossa. Lehti antaa ohjeita ja ideoita sisustamiseen, korjaamiseen ja rakentamiseen sekä pihan laittamiseen.

Meidän Taloa lukemalla olet perillä siitä, mikä on tarpeellista ja viisasta, mutta samalla kustannustehokasta. Tulkkaamme vaikeatajuisetkin säädökset ja menetelmät helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeiksi, neuvoiksi ja ideoiksi.

Meidän Mökki

Meidän Mökki on ylivoimaisesti suurin ja suosituin vapaa-ajan asumisen lehti.

Se on koukuttanut 317 000 lukijaansa odottamaan aina uutta viihdykettä ja luotettavaa asiatietoa, jonka ansiosta lomanvietosta ja kakkoskodista voi saada irti entistä enemmän.

Lukijat arvostavat kiinnostavia mökkiesittelyjä, käytännönläheisiä remonttitarinoita sekä hankinnoissa auttavia tuotekatsauksia. Jutut energiasta, jätehuollosta ja esimerkiksi mökin valinnasta tarjoavat hyöty- ja hintatietoa.

Kaiken puuhastelun rinnalla korostuvat ihanat hetket, nautinnot ja rento meno. Mökki on enemmän kuin asumus, se on elämäntapa ja tyyni mielentila. Se virkistää ja antaa latausta arkeen.

Maku - Lehti kotikokkaajalle

Suomen suurin ruokalehti Maku koostuu joka numerossa selkeistä teemoista, jotka avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin.

Lehti on täynnä arkiruokaoivalluksia, onnistuvia leivonta-ohjeita, juhlamenuita, mielenkiintoisia ruokaihmisiä resepteineen, viinivinkkejä, kodinkonetietoa, uusinta tietoa ravitsemuksesta ja matkoja maailman keittiöihin. Maku on näyttävä, helppolukuinen, monipuolinen ja nautinnollinen ruokalehti, joka täyttää kaikki kotikokkaajan toiveet.

Selkeät teema-alueet avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Elämyksellinen Maku-lehti ruokkii unelmia ja auttaa myös toteuttamaan ne.

Kauneus ja Terveys

Kauneus & Terveys on hyvinvoinnin ainutlaatuinen klassikkolehti. K&T on jakaantuu kolmeen osaan: kauneus, terveys ja mielen hyvinvointi.

Kun valitsee K&T:n, saa kolme lehteä yksissä kansissa! Kauneusosiossa esitellään tuoteuutuudet sekä pureudutaan ihonhoidon ja hiustenhoidon saloihin ja jaetaan parhaat meikkiniksit.
Terveysosiossa kerrotaan ravitsemuksesta, unesta ja liikunnasta.
Mielen hyvinvointi -osio taas antaa ajatuksia ja ideoita itsetuntemuksen kehittämiseen, elämänhallintaan ja parisuhteeseen. Vuonna 2011 K&T ilmestyy 16 kertaa.

Eeva

Eeva on naistenlehtien klassikko.

Syvälliset ja koskettavat henkilöhaastattelut ovat Eevan olennaisinta sisältöä.

Eeva poimii myös tärkeimmät kulttuuritapahtumat, kertoo kiinnostavimmista ihmisistä ja -ilmiöistä, esittelee koteja, muotia ja kauneutta, herkuttelee, matkustaa, kokee elämyksiä, tietää terveydestä, kirjoittaa oivaltavasti ihmissuhteista, ja on kiinnostunut myös historiallisista henkilöistä.

Divaani

Divaani on lehti kotiin ja kodin laittamiseen intohimoisesti suhtautuville ihmisille.

Visuaalisia aisteja hivelevä Divaanilehti tarjoilee persoonallisia koteja, tyylikästä tilankäyttöä ja runsaasti kodikkaita ideoita, joilla teet kodistasi entistäkin viihtyisämmän.

Jokaisesta numerosta löytyy ihania keittiöitä, kylpytiloja, ruokaa & kattauksia, matkakohteita sekä vihertäviä pihoja. Divaani sytyttää himon sisustamiseen!

Mahtava tarjous Divaanilehdesta!

Demi

Monipuolinen Demi tarjoaa ihanaa viihdettä, kiehtovaa kauneutta mutta myös rutkasti asiaa ja vastauksia nuoren naisen mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Demi kannustaa aidosti hyvään itsetuntoon. Joka numerossa on vinkkejä terveydestä, liikunnasta, itsensä hemmottelusta, ihmissuhteista ja henkisestä hyvästä olosta.

ApuKrypto ja ApuRistikot

ApuKrypto

Ratko ja voita! ApuKryptossa kryptot ovat pääosassa, mutta mukana on paljon muitakin hauskoja tehtäviä. ApuKrypto ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

ApuRistikot

ApuRistikot ovat helpohkoja tai keskitasoa, mutta keskiaukeaman täyttää aina ristikko tositekijälle. Kuvaristikkojen lisäksi jokaisessa numerossa on kuva-arvoitus, kryptoja, piilosana, erinomainen anagrammi ym. Lähes kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä ja palkinnot ovat mahtavia: rahapalkintoja ja lehtien vuosikertoja. Vuodessa ilmestyy 12 numeroa, joista neljä 52-sivuista erikoisnumeroa. Ne ilmestyvät helmi-, kesä-, syys- ja joulukuussa.

ApuRistikot ja ApuKrypto - haastavammat ja helpommat pulmat
Katso tarjoukset ja tilaa suoraan kotiisi!

Apu

Apu on keskustelukumppani, joka valikoi lukijoilleen ajasta merkityksellisiä ja mielenkiintoisia asioita. Apu on kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Ei sensaatioista. Avun näkökulma globaaliin maailmaan on vahvasti suomalainen. Viihde ja asia yhdistyvät lehden sivuilla viihdyttäväksi kokonaisuudeksi, jonka parissa viihtyy ja rentoutuu. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat Avun keskeisiä arvoja.

Tilaa Apu nyt ennätyshalvalla!
5kk = 20 numeroa = 37€

Avotakka

Avotakka on vuonna 1967 perustettu sisustamisen laadukas erikoislehti. Suomen suurimpana sisustuslehtenä se tuntee suomalaisten sisustajien haaveet ja tarpeet. Lehden sydämen muodostavat ihanat kodit, asiantuntevat sisustusideat ja -neuvot, trendikatsaukset ja sisustamisen tavarataivaan esittelyt. Avotakka pitää ajan tasalla myös muotoilun ja antiikin ilmiöistä.

Tutustu Avotakkaan - 5 numeroa vain 19,90!
Kaupan päälle Ristomatti Ratian suunnittelema kaulakoru!

 
 
 

Sivun näyttöjä yhteensä

 
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver